Palautteita


”Sinulla on erittäin sopiva ääni ja rauha ohjata ryhmää. Ihanasti aina välillä muistuttelit, että ei tarvitse yrittää enempää kuin omalle itselle on hyvä ja riittävä. En kokenut mitään mikä olisi pitänyt olla tai mennä toisin.” 


”Kiitos Noora, aivan ihana rentoutus, olin niin läsnä koko rentoutuksen ajan, ei yhtäkään ylimääräistä ajatusta ollut päässä.”


”Valmennukset ovat olleet hyvin lämminhenkisiä ja sopivalla tavalla rentoja. Olemme käsitelleet erilaisia teemoja ja olen saanut niitä pohdittavakseni myös itsekseni. Olen huomannut, että valmennukset ovat auttaneet minua jäsentämään erilaisia keskeneräisiä tai hajanaisia ajatuksia kokonaisuuksiksi, joita olen käsitellyt ja saanut oivalluksia itsestäni. Lisäksi erilaiset pienet rentoutumisharjoitukset ovat olleet miellyttävä lisä ja tukeneet kokonaisuutta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.”


”Mä jotenkin halusin sanoa, että musta sun ääni ikään kuin on Hengähdyshetkiä. Se on vaan niin ihana ja on aivan mahtavan rentouttavaa pelkästään kuunnella sun puhetta. Siis aivan ihanaa!”


”Kiitos kivasta tunnista. Se oli ihmeen rentouttava kiireisen työpäivän keskellä ja loppupäivä sujuikin ilman mitään stressiä.”


”Oli ihana kuunnella rauhallista ääntäsi. Kyynelkin vierähti kun sanoit että juuri tämä riittää, kyyneleessä taisi vierähtää viime viikkojen stressi. Nyt on ihana olo. Kiitos.”Haluaisitko vähentää kuormitusta ja ottaa aikaa itsellesi?

Pohditaan yhdessä, mikä sinua auttaisi juuri tässä hetkessä ja tulevaisuudessa vahvistamaan hyvinvointiasi.