Palvelut


Stressinhallinnassa on kyse siitä, että katkaistaan ylikierrokset ja opetetaan hermostoa rentoutumaan. Rauhoittuminen vaatii fyysistä harjoittelua, toistoja ja totuttelua. Jos on tottunut elämään kiireessä ja itsestä huolehtiminen on jäänyt arjen jalkoihin, voi rentoutuminen olla aluksi vaikeaa. Harjoitusten myötä keho ja mieli tottuvat päästämään irti stressistä, mikä helpottaa arjen kuormitusta ja suojaa terveysongelmilta myös pidemmällä aikavälillä.

Tarjoan avuksesi ryhmämuotoisia tunteja sekä henkilökohtaista valmennusta.

Keho & mieli -rentoutustunnit etänä Zoomin välityksellä

Kannattelevia ja rentouttavia tunteja etänä Zoomissa. Harjoitellaan oman tilan rauhasta käsin, mutta yhdessä ohjatusti. Rentoutustuntien kestot vaihtelevat, joten voit valita juuri itsellesi sopivan rentoutumistuokion.

Tunnit jatkuvat maaliskuussa torstaisin ja sunnuntaisin.

Hinta 10 € / krt. Tutustumiskerta on maksuton!


Hengähdyshetkiä®-tunnit

Hengähdyshetkiä®-tunnit sisältävät rentouttavia ja palautumista aktivoivia liikeharjoituksia. Tuntien aikana tehdään rauhallisesti kehoa avaavia liikkeitä, harjoitutetaan omaa läsnäoloa ja tehdään hengitysharjoituksia. Tunneilta lähdetään yleensä levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

Tunneilta saat palauttavia tarkkavaisuus-, kehonhuolto- ja hengitysharjoituksia omaan arkeesi liitettäväksi.

Hengähdyshetkiä®-tuntien kestot ovat 60 tai 90 minuuttia, ja ne on suunniteltu niin, että osallistuminen on mahdollista jokaiselle.


Henkilökohtainen stressinhallinnan ja paremman palautumisen valmennus 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitymme sinuun ja hyvinvointiisi. Teemme kartoituksen, jossa perehdymme siihen, missä olet tällä hetkellä ja minkälaiset asiat kuormittavat elämääsi. Keskustelemme tilanteestasi ja toiveistasi, asetamme tavoitteita ja teemme yhdessä harjoituksia. Saat mahdollisesti tehtäviä myös kotona tehtäväksi.  

Tapaamisissa voidaan tehdä tueksi fyysisiä harjoitteita tukemaan kehon palautumista. Voimme hyödyntää myös erilaisia taidepohjaisia menetelmiä, draamaa sekä tanssia ja liikettä.

Tapaamiset onnistuvat lähitapaamisina tai etänä, esimerkiksi Teamsin kautta. Sovimme tapaamiset aina juuri sinulle sopivalla tavalla. Tapaamisten kesto on 60–90 min. Suositusmäärä tapaamisille on 3–8 kertaa. 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinnat 

Yksilövalmennus 60 minuuttia / 75 €. 

 • 3 x tapaaminen 210 € 
 • 5 x tapaaminen 340 € 
 • 8 x tapaaminen 530 €. 

Hyvinvointia yrityksille

Työntekijöiden jaksamisesta huolehtiminen on tärkeää kaikille kestävästi ja vastuullisesti toimiville yrityksille. Panostus työntekijöiden hyvinvointiin maksaa itsensä takaisin lisääntyneenä työtyytyväisyytenä ja vähentyneinä sairauspoissaoloina. Yhdessä hyvinvoinnin parissa vietetty aika sitoo yhteisön jäseniä yhteen ja tarjoaa hauskoja kokemuksia.

Tarjoan yrityksille muun muassa luentoja, jooga- ja rentoutumishetkiä sekä inspiraatiotyöpajoja.

Alla esimerkkejä yrityksille tarjoamistani palveluista.

Hengähdyshetkiä-tunti työpaikallasi  

Voit tilata minut vierailemaan työpaikallesi. Perusvälineet löytyvät kymmenelle, mutta voimme suunnitella tunnin yhdessä isommallekin joukolle. Aluksi kerrataan, mihin harjoitukset vaikuttavat ja miksi eri liikkeitä tai hengitysharjoituksia tehdään. Harjoituksessa tehdään kaikille sopivia ja rauhallisia kehoa avaavia liikkeitä sekä läsnäoloa ja rentoutusta tukevia hengitysharjoituksia. Kesto 60–90 minuuttia. 

Tiimille tukea palautumiseen ja stressinhallintaan -tiiviskurssi (4 krt) 

Stressi on osa arkeamme, ja toisinaan se on välttämätön osa työtämme, jotta selviämme äkillisistä haasteista. Haitalliseksi stressi muuttuu, kun kuormitus kasvaa palautumista korkeammaksi.  

Stressaantuneella ihmisellä on vaikeuksia keskittyä, hän tekee huonompia päätöksiä ja hänen pinnansa on lyhyempi. Stressi voi tarttua, ja krooninen stressi voi aiheuttaa myös sairauspoissaoloja. Kaikki tämä vaikuttaa yhdessä työskentelevään tiimiin ja sen vuorovaikutukseen. 

Tällä stressinhallinnan tiiviskurssilla tutustumme stressin muodostumiseen, sen vaikutuksiin sekä siihen, miten stressiä voidaan hallita. Kokoonnumme yhteensä neljä kertaa, yhden kokoontumisen kesto on taukoineen 2,5 h. Aloitamme teoriaosuudella, teemme yksilö- ja ryhmätehtäviä ja päätämme jokaisen kerran keholliseen harjoitukseen. Harjoituksista jokainen voi poimia itselleen sopivimmat työkalut arkeensa.  

Harjoitukset on rakennettu niin, että ne sopivat kaikille, eikä niihin tarvitse valmistautua etukäteen. Kurssiin kuuluu myös kirjalliset kotiohjeet sekä nauhoitteita tukemaan harjoittelua työajan ulkopuolella.  
 
Pyydä ryhmällenne tarjous! 

Hinnat sisältävät alv. 24 %. 


Haluaisitko vähentää kuormitusta ja ottaa aikaa itsellesi?

Pohditaan yhdessä, mikä sinua auttaisi juuri tässä hetkessä ja tulevaisuudessa vahvistamaan hyvinvointiasi.


Harjoitusten ja valmennuksen avulla voit saada tukea:

 • keskittymiskyvyn parantamiseen
 • parempaan uneen
 • itselle sopivamman kuormituksen hahmottamiseen
 • omien ajattelutapojen, tunteiden, kokemusten ja toiminnan tarkasteluun
 • energian lisäämiseen
 • rentoutumiseen
 • syvällisempään kehoyhteyteen
 • mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen palautumiseen.

Palautteita

”Kiitos Noora, aivan ihana rentoutus, olin niin läsnä koko rentoutuksen ajan, ei yhtäkään ylimääräistä ajatusta ollut päässä.”

”Valmennukset ovat olleet hyvin lämminhenkisiä ja sopivalla tavalla rentoja. Olemme käsitelleet erilaisia teemoja ja olen saanut niitä pohdittavakseni myös itsekseni. Olen huomannut, että valmennukset ovat auttaneet minua jäsentämään erilaisia keskeneräisiä tai hajanaisia ajatuksia kokonaisuuksiksi, joita olen käsitellyt ja saanut oivalluksia itsestäni. Lisäksi erilaiset pienet rentoutumisharjoitukset ovat olleet miellyttävä lisä ja tukeneet kokonaisuutta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.”

”Mä jotenkin halusin sanoa, että musta sun ääni ikään kuin on Hengähdyshetkiä. Se on vaan niin ihana ja on aivan mahtavan rentouttavaa pelkästään kuunnella sun puhetta. Siis aivan ihanaa!”

”Kiitos kivasta tunnista. Se oli ihmeen rentouttava kiireisen työpäivän keskellä ja loppupäivä sujuikin ilman mitään stressiä.”

”Oli ihana kuunnella rauhallista ääntäsi. Kyynelkin vierähti kun sanoit että juuri tämä riittää, kyyneleessä taisi vierähtää viime viikkojen stressi. Nyt on ihana olo. Kiitos.”